Seniorhuset Pasendo
Privata Seniorhemmet Pasendo

Välkommen

  • slider_2s
  • slider_3s

Privata Seniorhemmet Pasendo

Valokuvat_kukka
Seniorhuset Pasendo är ett litet, privat servicehus som erbjuder lättare serviceboende och effektiverat, dygnet runt serviceboende, utgående från kundens behov och önskemål. I Pasendo finns även intervallvårdsplatser, som möjliggör boende under en kortare tidsperiod. Intervallboende passar utmärkt t ex då funktionsförmågan hos en hemmaboende person tillfälligt blivit sämre, för vård efter sjukhusvistelse eller för att ordna lagstadgad ledighet och avlastning åt närståendevårdare.
JUSSIRUUSUT_1
En del av Pasendos bostäder passar utmärkt för par. Bostäderna har egen ingång och egen terass eller balkong. Pasendo är beläget i Kimito centrum där all service finns nära till hands. Det är nära till bl a apotek, bank, bibliotek, bio och affärer. Läget erbjuder även ren natur och skärgårdsmiljö. Det finns möjlighet till mångsidig sysselsättning året runt både i Pasendo och på själva Kimitoön. Vi betjänar både på finska och svenska.
harrastus_neulonta_1
Vi erbjuder gemenskap och samhörighet, genuint bemötande, öppenhet och delaktighet. Vi stöder varandra i vardagen och vi respekterar den personliga valfriheten. Hos oss får var och en vara sig själv. Hjärtat i vår ideologi är ett professionellt vårdarbete och mänskligt bemötande. Välkommen hem!  

Vill du komma och jobba med oss i vårt glada arbetsteam och tillsammans skapa den bästa Pasendo-andan? Ta då modigt kontakt till  Jonna Moberg : 0449749655, jonna.moberg@pasendo.fi