Senioritalo Pasendo

Aitoa välittämistä yksilöllisellä palvelulla

Asunnot

Yksityinen Seniorikoti Pasendo

Täydellisesti kunnostettu entinen Kemiön kirjasto sai keväällä 2017 uuden, merkityksellisen elämän Seniorikoti Pasendona. Nykyaikaiseen palveluasumiseen suunnitellussa Pasendossa on 16 asuntoa eritasoista tukea kaipaaville. Talossa on hissi ja olemme panostaneet helppoon, esteettömään liikkumiseen kaikin mahdollisin tavoin.

Senioritalo Pasendon monipuoliset vaihtoehdot sopivat niin yksittäisille asukkaille kuin pariskunnille. Ikääntyvän pariskunnan haaste on usein toisen puolison heikentyvä kunto ja molemmille sopivan palveluasumismahdollisuuden puuttuminen. Pasendo tarjoaa siihen ratkaisun: yhteinen koti senioritalossa helpottaa elämää ja pari voi yhä asua yhdessä säilyttäen läheisyytensä.

Asunnoissa on oma sisäänkäynti ja terassi tai parveke, joka tuo yksityisyyden tuntua asukkaan turvallisuus huomioiden. Huoneistot ovat valoisia ja niissä on kompakti keittiönurkkaus sekä tilava kylpyhuone. Meille jokainen voi tuoda mukanaan omat, kotoisat huonekalunsa. Tervetulleita ovat myös asukkaan lemmikit.

Asumisen palvelusisältö perustuu asukkaan henkilökohtaiseen tilanteeseen ja toiveisiin. Kokonaishinta rakentuu hoivan ja valittujen palveluiden mukaan.

Huoneistot kevytpalveluasumiseen:

6 x huoneisto 35m2–55m2
Hälytysjärjestelmä ja parveke
Sopii hyvin myös pariskunnille.

Intensiivistä hoivaa omalla sisäänkäynnillä:

2 x huone n. 20 m2
4 x huone 30-35m2
2 x kahden hengen huone 45m2

Lyhytaikaiseen asumiseen:

2 x intervallihuone 20m2, yhteinen wc-tila

Pasendon intervalliasuminen on luonteva vaihtoehto pääasiassa kotona asuvalle seniorille esimerkiksi äkillisen toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi, sairaalajakson jälkihoidoksi tai omaishoitajan lakisääteisen loman ajaksi.

Varmista itsellesi tai läheisellesi koti yksilöllisillä palveluilla.
Kysy pian vapaita paikkoja – kerromme mielellään lisää vaihtoehdoista!

Asumisen ja palveluiden tuet

Ennakkoluuloista huolimatta laadukas yksityinen palveluasuminen ei ole automaattisesti kalliimpi vaihtoehto. Eläkeläisillä on mahdollisuus saada yhteiskunnalta tukea sekä asumiseen että palveluiden hankintaan.

Linkkejä

Tässä muutamia virallisia linkkejä, joista voit lukea enemmän etuuksista. Lisätietoa saat oman kuntasi palveluyksiköistä sekä Kelalta. Ota rohkeasti yhteyttä.

Kelan etuuslaskurit
Eläkkeensaajan hoitotuki
Kotitalousvähennys
Omaishoidon tuki
Omaishoitajat ja läheiset -liitto ry

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram