Senioritalo Pasendo
Aitoa välittämistä yksilöllisellä palvelulla

Tervetuloa

  • slider_2
  • slider_3

Uusi yksityisen senioriasumisen vaihtoehto Kemiönsaaressa

Valokuvat_kukka
Sopivan pieni, yksityinen Senioritalo Pasendo tarjoaa kevyttä palveluasumista sekä tehostettua, ympärivuorokautista tukea asukkaan henkilökohtaisen tarpeen mukaan. Pasendon intervallipaikat mahdollistavat myös lyhytaikaisen asumisen. Intervalliasuminen on luonteva vaihtoehto pääasiassa kotona asuvalle seniorille esimerkiksi äkillisen toimintakyvyn heikkenemisen vuoksi, sairaalajakson jälkihoidoksi tai omaishoitajan lakisääteisen loman ajaksi.
JUSSIRUUSUT_1

Osa Pasendon huoneistoista soveltuu erinomaisesti pariskunnille. Asunnoissa on oma sisäänkäynti ja terassi tai parveke, joka luo yksityisyyden tuntua asukkaan turvallisuus huomioiden. Senioritalo Pasendo sijaitsee Kemiön keskustassa, jossa kaikki palvelut ovat helposti saavutettavissa. Lyhyen kävelymatkan päässä on muun muassa apteekki, pankki, kirjasto, elokuvateatteri ja useita kauppoja. Lähettyviltä löytyy puhdas luonto ja saaristolaisympäristö.

harrastus_neulonta_1
Tarjoamme asukkaillemme lämminhenkisen yhteisön, jossa arvostamme aitoa kohtaamista, avoimuutta, luottamusta ja yhteistä arjen jakamista toisiamme tukien. Kunnioitamme henkilökohtaista valinnanvapautta ja tilaa – täällä jokainen asukas saa olla oma itsensä. Ammattitaitoinen hoitotyö ja inhimillinen kohtaaminen on meille sydämen asia, ei pelkästään tehtävä. Tervetuloa kotiin!

Haluatko tulla työskentelemään kanssamme onnelliseen työtiimiimme ja yhdessä luomaan parhaan Pasendo-hengen? Ota sitten rohkeasti yhteyttä Jonna Mobergiin : 0449749655