Seniorhuset Pasendo

Privata Seniorhemmet Pasendo

Privata Seniorhemmet Pasendo

Seniorhuset Pasendo är ett litet, privat servicehus som erbjuder lättare serviceboende och effektiverat, dygnet runt serviceboende, utgående från kundens behov och önskemål. I Pasendo finns även intervallvårdsplatser, som möjliggör boende under en kortare tidsperiod. Intervallboende passar utmärkt t ex då funktionsförmågan hos en hemmaboende person tillfälligt blivit sämre, för vård efter sjukhusvistelse eller för att ordna lagstadgad ledighet och avlastning åt närståendevårdare.
En del av Pasendos bostäder passar utmärkt för par. Bostäderna har egen ingång och egen terass eller balkong. Pasendo är beläget i Kimito centrum där all service finns nära till hands. Det är nära till bl a apotek, bank, bibliotek, bio och affärer. Läget erbjuder även ren natur och skärgårdsmiljö. Det finns möjlighet till mångsidig sysselsättning året runt både i Pasendo och på själva Kimitoön. Vi betjänar både på finska och svenska.
Vi erbjuder gemenskap och samhörighet, genuint bemötande, öppenhet och delaktighet. Vi stöder varandra i vardagen och vi respekterar den personliga valfriheten. Hos oss får var och en vara sig själv. Hjärtat i vår ideologi är ett professionellt vårdarbete och mänskligt bemötande. Välkommen hem!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram